Slaapproblemen

Iedereen slaapt wel eens slecht. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid. Maar als je langere tijd slecht slaapt neemt de vermoeidheid toe en ervaar je steeds meer beperkingen in je functioneren. Op den duur brengt het ook emoties met zich mee, zoals angst, verdriet, stress en boosheid. Je vraagt je af: hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan? Zal ik ooit weer beter slapen? Wat moet ik doen? 

Een effectieve manier om van je slaapprobleem af te komen is met de SlaapSlim-methode. Je slaapcoach (oefentherapeut Cesar/Mensendieck)  gaat samen met jou aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken met praktische tips en oefeningen. Je krijgt weer grip op je slaap, voelt je energieker en kunt zo weer alles uit je dag halen!

De oefentherapeut benadert uw (lichamelijke/mentale) klachten en slaapproblemen vanuit een 24-uurs visie. De invloeden van uw dag lopen door in de nacht en daarbij zullen de gevolgen van uw slechte nachtrust doorlopen in de dag die erop volgt. Systematisch worden de onderliggende oorzaken en in standhoudende factoren van uw klachten en het slaapprobleem inzichtelijk gemaakt, aangepakt en opgelost.

In de praktijk in Den Haag en Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk) help ik u graag!

Lees verder